Pagina's

zaterdag 31 december 2011

The VOW.

Ongeveer een weekje geleden ging ik wat trailers bekijken op Front Row. Toen ik deze trailer zag was ik meteen verliefd. Een liefdesfilm met Channing Tatum en Rachel McAdams, het kan haast niet beter. Benieuwd waar deze film over gaat en wanneer hij in de bioscoop komt? lees dan verder. 

donderdag 29 december 2011

Mijn DVD collectie.

Nadat ik laatst mijn CD collectie liet zien leek het me ook wel leuk om jullie mijn DVD collectie te laten zien. Ik ben echt gek op films kijken, op tv of gewoon op DVD. Sinds kort ben ik een beetje begonnen met DVD's verzamelen, ik vind het namelijk toch wel leuk om mijn lievelingsfilms op DVD te hebben. Jammer genoeg zijn er nog heel veel favorieten films die ik nog niet op DVD heb. Nu ga ik jullie mijn DVD collectie tot nu toe laten zien, enjoy! 

donderdag 22 december 2011

Quotes van... Marilyn Monroe.

Maandelijks schrijf ik voor jullie een artikel over inspirerende quotes van beroemdheden. Zo kon je al lezen over Wiz Khalifa, Eminem, Adele en the Notebook. Nu ga ik jullie quotes laten zien van Marilyn Monroe, die inmiddels al overleden is. 

woensdag 14 december 2011

Music of the moment!

Elke maand laat ik jullie mijn favoriete muziek van het moment zien. Deze keer zijn het er vrij weinig, maar ik zal ze toch wel met jullie delen! Mijn muziekstijl verschilt ook erg per maand. De ene maand luister ik hele rustige nummers en de andere maand juist hele drukke. Of de ene maand bekende artiesten en de andere maand onbekende artiesten. 

maandag 12 december 2011

Garnier body milk - Karitéboter.

In de winter heb ik ontzettende last van een droge huid, vooral op mijn benen en armen. In de winter gebruik ik dan ook graag een goed voedende body butter. Maar er bestaat ook body milk die het resultaat geeft van een body butter. Garnier heeft een lijn van vier verschillende body milks. Ik heb de variant met Karitéboter. 

zaterdag 10 december 2011

Syneo 5 review.

Ik wist écht niet meer wat ik moest doen, ik had al zo veel geprobeerd. Allerlei deo's en middeltjes. Deo's van verschillende merken, Odorex, Clinique deo enz. Niets hielp mij om mijn zweet te verminderen. Ik herinnerde met dat er iemand was die heel enthousiast was over Syneo 5. Ik had met mezelf afgesproken dat dit de laatste zijn die ik zou gaan proberen en als ook die niet werkte ik naar de huisarts zou gaan..

vrijdag 9 december 2011

Mijn CD collectie.

Mijn muziek luister ik veel via Itunes of de radio. Maar het fijnste vindt ik om een CD te hebben, om lekker op mijn kamer te draaien bij het opruimen, tekenen etc. Het liefst koop ik de CD van alle artiesten die ik leuk vind, maar dan zou het een hele berg worden. Ik heb op dit moment nog niet heel veel CD's -het worden er wel steeds meer- maar ik wil ze toch even aan jullie laten zien, vertellen welke nummers er op staan en wat ik van de CD's vind.

donderdag 1 december 2011

Boy Candy

Elk meisje heeft het denk ik wel; een bepaald soort jongen waar je op valt of die je aantrekkelijk vindt. Ik ga jullie een paar foto's laten zien van jongens die ik heel mooi of sexy vind. Niet alleen kwa innerlijk maar ook kwa uiterlijk. Ik ben erg benieuwd wat jullie type jongen is!