Pagina's

donderdag 26 januari 2012

Spam je blog!

Normaal is het natuurlijk niet helemaal de bedoeling dat je spamt. Maar in dit artikel mag het! Ik vind het altijd ontzettend leuk om nieuwe blogs te leren kennen. Dus heb jij een blog? Zet hem dan in de reacties zodat ik en mijn bezoekers jou blog kunnen komen bezoeken! Heb je nou geen blog? Dan mag je natuurlijk ook over je favoriete blogs spammen! Ga je gang! 

dinsdag 24 januari 2012

W7 Cosmic Mauve.

Glitters, ik ben er gek op. Glitters op je kleding maar ook in nagellak. Glitternagellak kan je outfit helemaal in een feestelijke stemming brengen. Ondanks dat paars niet helemaal mijn kleur is ben ik helemaal gek op deze feestelijke glitterkleur. Lees verder voor mijn review!

maandag 23 januari 2012

Tag; Mijn alfabet.

Deze tag had ik al een paar keer voorbij zien komen en ik vond hem echt heel leuk. Toen ik hem bij Vera zag besloot ik hem over te nemen. Bij deze dus mijn alfabet. 

woensdag 18 januari 2012

Gewonnen; goodiebag Pretty Please.

Donderdag kreeg ik een mail van Marjolein dat ik de gelukkige winnaar was van de Pretty Please goodiebag. Super leuk natuurlijk! Gister werd het pakketje bezorgt, ik was echt heel benieuwd wat er in zit. Wil jij het ook weten? Lees dan verder.

vrijdag 13 januari 2012

Boek: Make-up met Marie Claire

Al een tijdje heb ik dit boek in mijn bezit; Make-up met Marie Claire. Het is een beautyboek (duh!) met veel verschillende thema's en prachtige foto's. Je kunt er dingen vinden over gezichtsstructuren, highlighter aanbrengen, lipstick, feest make-up en nog zo veel meer.