Pagina's

vrijdag 9 december 2011

Mijn CD collectie.

Mijn muziek luister ik veel via Itunes of de radio. Maar het fijnste vindt ik om een CD te hebben, om lekker op mijn kamer te draaien bij het opruimen, tekenen etc. Het liefst koop ik de CD van alle artiesten die ik leuk vind, maar dan zou het een hele berg worden. Ik heb op dit moment nog niet heel veel CD's -het worden er wel steeds meer- maar ik wil ze toch even aan jullie laten zien, vertellen welke nummers er op staan en wat ik van de CD's vind.

Van jongs af aan ben ik een grote fan van de Black Eyed peas, wat voor mijn vroeger de Blek ejed peus was. Mijn vader draaide veel hun muziek van oudere CD's. Twee jaar geleden kreeg ik voor mijn verjaardag THE END. Op deze cd staan vrij veel nummers (16) wat ik erg fijn vind. De nummers zijn: Boom Boom Pow, Rock that body, Meet me halfway, Imma be, I gotta feeling, Alive, Missing you, Ring-a-ling, Party all the time, Out of my head, Electric city, Showdown, Now generation, One tribe, Rockin to the beat en Mare. 
Deze CD heb ik echt heel veel geluisterd. Mijn favoriete nummers van deze cd waren (zijn); Imma be, Ring-a-ling, Electric City, Showdown en Mare. 

Ik kon het niet laten om ook de tweede CD van de Black eyed peas voor mijn verjaardag te vragen. Deze CD heet the beginning. Dit album bestaat uit twee Cd's; The beginning en The best of the end. Aangezien ik The end zelf heb luister ik de tweede CD nooit. Deze CD bestaat uit maar liefst 18 nummers, wat vrij veel is voor een CD.
De eerste CD wel, daar staan deze liedjes op: The time (dirty bit), Light up the night, Love you long time, XOXOXO, Someday, Whenever, Fashion beats, Don't stop the party, Do it like this, The situation,  The coming, Own it, The best one yet (the boy), Just can't get enough, Play it loud, Everything wonderful (feat David Guetta), Phenomenon en Take it off.
Ik denk dat dit echt muziek is waar je van moet houden, de meeste nummers zijn dance nummers. Mijn favoriete liedjes van deze cd zijn: Light up the night, Do it like this, Own it en Love you long time.


Nicki Minaj is geweldig, haar muziek ook. Dat is waarom ik haar album heb gekocht. Er staan bekende liedjes op zoals: Right thru me, Moment 4 life, Check it out en Your love. Maar ook minder bekende: I'm the best, Roman's revenge, Did it on 'em, Fly, Save me, Blazin, Here I am, Dear old Nicki, Last change. 
Mijn favoriete nummers zijn: Did it on 'em, Check it out, Roman's revenge en Fly.

Dit is weer hele andere muziek dan de drie hiervoor, Adele. Ik hou voornamelijk erg van drukke Amerikaanse muziek. Er zijn maar weinig mensen waarvan ik 'rustige' muziek mooi vind, een daarvan is Adele. Op de CD staan veel bekende nummers: Rolling in the deep, Turning Tables, Set fire to the rain, Someone like you. Maar ook wat onbekendere muziek: Rumour has it, Don't you remember, He won't go, Take it all, I'll be waiting, One and only en lovesong.

Deze CD heb ik nu al een tijdje, de meeste nummers vind ik heel leuk, maar ik vind het een beetje te veel van hetzelfde. Dat komt ook omdat zijn liedjes Just the way you are en Grenade zo ontzettend vaak zijn gedraaid hier in Nederland, dat ik echt een beetje gek ben geworden van deze liedjes, jammer genoeg. Ik heb namelijk dat ik liedjes leuker vind als ze nog niet bekend zijn in Nederland. Dan worden ze namelijk niet om de klipklap gedraaid overal. 
Op de CD staan ook: Our first time, Runaway Baby, The lazy song, Marry you, talking to the moon, liquor store blues, count on me, the other side, somewhere in Brooklyn.
Mijn favorieten: Runaway Baby, The lazy song en The other side. 


Zonder twijfel is dit de CD uit mijn collectie die ik het meest heb gedraaid en ondanks dat er ook een paar liedjes tussen zitten die duizenden keren op de radio zijn gedraaid vind ik die liedjes ook nog steeds leuk. Ik vind dat deze CD Who you are van Jessie J niet gaat vervelen, tenminste voor mij niet.
Naast drie bekende liedjes (Price tag, Nobody's perfect en Who you are) zijn er nog veel andere leuke liedjes. Abracadabra, Big white room, Casualty of love, Rainbow, Who's laughing now, Do it like a dude, Mamma knows best, L.O.V.E, Stand up en I need this. 
Een favoriet kiezen van deze CD kan ik dus ook niet, het zijn stuk voor stuk prachtige nummers.

Taio Cruz - Rokstarr. Ja, wat ik hierover moet zeggen weet ik eigenlijk niet zo goed. Er staan een paar goede nummers op, dat zijn dan ook meteen de nummers die echt bekend zijn. Dynamite, Break your heart, Dirty picture en Higher. Ik vind het rot om te zeggen, maar dat zijn ze dan ook wel voor mij. Er staan nog een paar nummers op die wel oké zijn, maar meer niet. Het is allemaal een beetje hetzelfde en een beetje zeikerig. 

De Cd 4 van Beyoncé heb ik zaterdag voor sinterklaas gekregen. Ik heb hem nu al een paar keer geluisterd er zitten namelijk echt mooie nummers op. Sommige vind ik heel erg op elkaar lijken en vind ik dan ook niet heel speciaal maar ze zijn wel gewoon goed. Ik heb de Deluxe Edition, daar zit ook nog een tweede Cd bij, die ik heel leuk vind, met remixes van Run the world en nog een paar andere liedjes. Op Cd een staan: 1+1, I care, I miss you, Best thing I never had, Party, Rather die young, Start over, Love on top, Countdown, End of time, I was here en run the world.
Mijn favorieten: Best thing I never had, Party, Coundown, love on top en Run the world. 

Ik was een ontzettend grote fan van Trey Songz. Ik kende al zijn liedjes uit mijn hoofd. I'm already taken en Missing you. Vastberaden bestelde ik deze CD: 'Hallo het is Trey Songz! Dan moet deze CD gewoon goed zijn.' Hmm, misschien had ik beter moeten kijken welke nummers erop stonden en die eerst moeten luisteren. Deze Cd is een en al seks. Oké af en toe een liedje, leuk. Maar een hele Cd met liedjes over seks, of die te maken hebben met seks vind ik te veel en saai. 
Bottom's up (met Nicki minaj), Can't be friends en Unusual (met Drake) vind ik hele leuk nummers, maar daar stop het ook meteen. 

Naast deze Cd's heb ik ook nog veel Hitzones van vroeger en nog een paar cd's van Anastasia en Nelly Furtado (ook van vroeger) maar dat vond ik niet heel interessant om te laten zien. 
Ik hoop dat jullie het leuk vonden om mijn Cd collectie te zien. De Cd van Jessie J scoort absoluut het hoogst bij mij.

Liefs, Roos.

Wat is jou favoriete Cd?