Pagina's

About me

OVER MIJ

Ik ben Roos, de 18-jarige eigenaresse van deze blog, Le flamant rose.
In juni 2014 ben ik afgestudeerd als Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker niv. 4 (MBO). Op het moment van schrijven werk ik als oproepkracht op mijn vorige stageplek in de kinderopvang, met kinderen van 0-4 jaar.

Omdat ik verschillende ambities heb en ik niet op mijn 18e al een vaste baan wil hebben ben ik van plan om door te studeren op het HBO. Wat ik dan wil doen op het HBO is iets wat ik nog volop aan het uitzoeken ben, er zijn zó veel dingen die mij leuk lijken. Daarom heb ik er voor gekozen om een jaar "rust" te nemen. In dit jaar wil ik gaan werken, tijd besteden aan dingen die ik altijd al heb willen doen en daarnaast na te denken over mijn studiekeuze zodat ik het jaar erop een goede keuze kan maken.

Daarnaast heb ik natuurlijk ook nog verschillende hobby's. Ik vind het bijvoorbeeld heel leuk om leuke dingen te doen met vriendinnen/vrienden: shoppen, films kijken, avondjes in het park enz.
Ook hou ik van lezen, schrijven, tekenen en fotograferen. 

DE BLOG
In 2011 ben ik begonnen met bloggen op Le flamant rose. Mijn sectorwerkstuk op de middelbare school deed ik over schoonheid, daardoor ben ik mij ook meer gaan verdiepen in beauty en in blogs. Dit vond ik zo leuk dat ik besloot om zelf ook een blog te beginnen.

Inmiddels schrijf ik niet alleen meer over beauty. Ik vind het heerlijk om producten te testen en hier een eerlijke en volledige review over te schrijven. Maar daarnaast schrijf ik ook graag over mijn andere interesses. Zo schrijf ik wel eens over mijn favoriete blogs, voeding en gezondheid en nog véél meer!
Drie keer in de week, op zondag, woensdag en vrijdag, kun je een artikel vinden op Le flamant rose. 

Ik hoop dat je nu wat meer duidelijkheid hebt over de persoon achter de blog. Voor vragen kun je altijd een comment achter laten onder mijn artikels of een mailtje sturen naar rooshollander@live.nl.