Pagina's

woensdag 26 oktober 2011

Music of the moment!

Een paar maanden geleden deed ik voor de eerste keer een 'Music of te moment'. Omdat het al een paar maandjes geleden is vond ik het wel weer tijd voor een nieuwe! Ik heb ondertussen natuurlijk al weer hele andere liedjes die ik op dit moment luister. Ik wil deze liedjes graag met jullie delen! 

Jessie J - LOVE
Sinds ik de CD van Jessie J heb luister ik hem bijna elke dag. Het was dan ook erg moeilijk om maar één liedje te kiezen aangezien het stuk voor stuk pracht nummers zijn. Echt waar dit is de beste CD die ik ken! Voor iedereen die Jessie J's muziek leuk vindt raad ik deze CD echt aan. LOVE is echt een van de leukste liedjes op de CD. Hiernaast zijn mijn favorieten: Rainbow, Who's laughing now, Do it like a dude en Stand up. 


Jasmine V ft Ryan Leslie - Hello


B.o.B ft Lil Wayne


Snoop dogg ft Wiz Khalifa & Bruno Mars - Young, wild & free
Oké de tekst geld echt helemaal niet voor mij: ik drink nauwelijks en gebruik geen drugs. Maar dan nog ik vind het liedje echt heel leuk! Deze drie jongens zijn ook echt drie van mijn favoriete rappers/artiesten.  En dit liedje maakt me gewoon vrolijk door het deuntje. 


Jessie J - Domino
Ik mocht van mezelf dit liedje er ook bij zetten omdat dit liedje niet op haar CD staat. Ook dit is echt een leuk nummer. Hier word ik ook zo vrolijk van. Haar liedjes hebben echt een boodschap wat ik erg mooi vind. 


Rihanna ft Calvin Harris - We found love
Als ik heel eerlijk moet zijn is de muziek van Rihanna niet echt mijn smaak. Vroeger vond ik haar geweldig maar ik vind dat ze erg veranderd is en haar liedjes vind ik ook veel minder leuk. Af en toe zit er wel een liedje tussen die ik echt heel leuk vind, dit is er een van. 


Drake - Headlines
Als je me een jaartje geleden, misschien iets korter, had gevraagd wie mijn favoriete rapper was had ik zonder twijfel Drake gezegd. De laatste tijd vind ik dat de liedjes van Drake allemaal erg op elkaar lijken. Dit liedje vind ik wel heel goed en leuk. 


Beyonce - Countdown
De CD van Beyonce vind ik zo goed, er staan echt leuke nummers op. Normaal vind ik haar muziek wel leuk maar is het niet zo dat ik ze echt vaak achter elkaar luisteren. Countdown luister ik wel heel vaak.


Beyonce - Love on top

Dit waren mijn favorieten deze maand. Ik ben erg benieuwd naar jou favorieten!

Liefs, Roos.