Pagina's

zondag 30 oktober 2011

Mineralissima pigmenten.


Eigenlijk had ik nog nooit minerale make-up geprobeerd tot dat ik van Mineralissima een paar producten mocht testen. In dit artikel laat ik jullie swatches zien en vertel ik mijn mening over de producten. 
Mineralissima is een klein bedrijf gespecialiseerd in het produceren en verkopen van minerale make-up.  Ze bieden goede mineralen make-up aan voor een betaalbare prijs. Ze hebben allerlei producten: Foundations, Finishing powders, concealers, blushers, bronzers, oogschaduw, oog; en lippotloden en lipglossen. De verpakkingen zijn echt heel mooi. Ze hebben een erg luxe uitstraling en zijn erg mooi om op de foto te zetten. Ik wil je alvast waarschuwen, dit wordt een lang artikel! Ik heb ze namelijk erg goed geswatcht voor jullie, dus daarom wordt het een vrij lang artikel. 
Dit zijn de twee foundations die er bij zaten. De linker is 1.2 en de rechter is 2.3.

Op deze foto zie je 1.2, een erg lichte kleur die voor mijn huid zelfs nog te licht is, al kan ik me dat bijna niet voor stellen. De onderste is droog aangebracht en de bovenste is nat aangebracht. Ik laat bij alle producten nat en droog zien, bij sommige ziet het er niet mooi uit, maar ik wil het toch even laten zien. In ieder geval ik vind deze foundation precies goed, hij is niet te poederig en brengt erg fijn aan.

Dit is de tweede foundation, 2.3. Ik vind deze kleur een beetje gek, maar dat komt ook omdat hij voor mijn huid gewoon veel te geel is. Als hij nat aan is gebracht vind ik hem erg op mosterd lijken. Maar ik denk dat hij wel mooi is voor mensen die deze kleur huid hebben want ook deze brengt erg fijn aan.


Dit is de Promise blush, op de eerste foto is dat de linker. Bij de swatch is de linker droog en de rechter nat gemaakt. Persoonlijk is deze kleur iets te oranje voor mij. Wel apart dat hij bij de een oranje lijkt en bij de ander rood/roze. 

Ook zit er een bronzer bij, dat is de Ibiza bronzer (de middelste op de foto). Gewoon droog aangebracht vind ik hem echt heel mooi. Een subtiele bronzer, ook geschikt voor mensen met een lichte huid. Als hij nat aangebracht is doet hij me een beetje denken aan een naaktslak, don't ask me why. Ik vind hem nat dan ook niet geschikt als bronzer, máár misschien is hij wel heel mooi als oogschaduw in combinatie met een ander kleurtje. 

Als laatste blush hebben we de Sneaky blush. Dit is absoluut mijn favoriet van deze drie. Het is een beetje een peachy kleurtje met een super mooie shimmer. De schimmer is in het echt veel beter te zien dan op de foto, maar ik denk dat je hem op de foto ook wel een klein beetje kunt zien. Ook nat (rechts) is deze erg mooi, waarschijnlijk wel een beetje too much als blush, maar misschien leuk om ergens anders voor te gebruiken.


Dit is Mineral Rice Veil, op de eerste foto te zien in het midden. Mineral rice veil absorbeert vet en is een goede finishing touch voor vettere huidtypes. Het is denk ik de bedoeling om dit aan te brengen over een foundation heen, ik weet het niet zeker. Het is de bedoeling dat je hem gewoon droog aanbrengt. 

Afterglow skin illuminator geeft je gezicht een prachtige gloed. Het is te gebruiken als een blush, bronzer en zelfs oogschaduw. Er zit een hele lichte shimmer in die bijna niet opvalt. Ik denk dat de afterglow skin illuminator niet heel geschikt is voor hele lichte huidjes. Het kan natuurlijk wel, maar als jij een lichte huid hebt en een bronzer wil zou ik eerder voor de Ibiza bronzer gaan. Wel is deze skin illuminator erg geschikt voor meisjes met een wat donkerdere huid. 

Last but not least de Chiffon finish tan. Dit is de bestseller van Mineralissima, dus dat zegt denk ik al wel genoeg. Het is een ultra lichte, zijdeachtige minerale poeder. Hij is transparant en is geschikt om op zichzelf te worden gebruikt (zonder foundation of iets) maar ook erg geschikt om je foundation af te poederen. Het is echt een musthave voor een glad en zacht uitziende huid. 
Ik was nog op zoek naar een goede finishing powder voor over mijn foundation. Ik ga deze maar eens even heel uitgebreid testen en misschien koop ik het wel het grote potje.

Al deze producten komen van de leuke webshop mineralissima. Naast de producten die ik jullie heb laten zien verkopen ze nog allemaal andere dingen en de webshop is wat mijn betreft echt een kijkje waard! Ze verkopen ook lipglosses, lippotloden en nog veel meer. 
Naast deze producten heb ik ook nog zakjes met oogschaduw pigmenten gekregen die ik ook voor jullie heb getest, morgen komt het artikel daarover online. Ik kan alvast verklappen dat ook die heel mooi zijn.

Liefs, Roos.

Wat vind jij van deze producten?