Pagina's

vrijdag 8 juli 2011

Catrice nagellak stash.

Ik had eigenlijk voor vandaag geen artikel ingepland, maar toen bedacht ik me dat ik een tijdje geleden foto's had gemaakt van mijn Catrice lakjes, voor een artikel. Dus die kan ik dan nu mooi gebruiken. Ik heb niet heel veel Catrice lakjes, en de foto's zijn dus al van een tijdje geleden en ik heb er inmiddels al 2 of 3 nieuwe lakjes bij.Dit zijn mijn roze kleurige lakjes. Helaas komt de helemaal rechtse kleur, heel anders uit op de foto dan dat hij in het echt is. 
Van links naar rechts: Ultimate nudes, mouling rouge light - Just married - Miss piggy reloaded - Princess for a day.Dit zijn mijn paars kleurige lakjes, ik tel de zwarte daar bij mee omdat daar paarse glitters in zitten, en ik anders niet zou weten waar die bij zou horen. 
Van links naar rechts: I wear my sunglasses at night - Poison me, poison you - Big spender wanted! - Lavenderlicious.
I wear my sunglasses at night, is een redelijk bekend lakje, een zwarte met paarse en groene glitters, heel mooi. En dan heb je helemaal rechts nog Lavenderlicious, deze zit helaas niet in de vaste collectie van Catrice, dit was een Limited Edition, van de Enter wonderland.


Dit vind ik stuk voor stuk erg mooie lakjes, al draag ik de rechtse twee niet veel omdat ik het meer winterlakjes vind. 
Van links naar rechts: Am I blue or green? - Sold out forever - London's weatherforcast - Hip queens wear blue jeans.

Dit waren al mijn lakjes van Catrice, het zijn er niet heel veel, maar ik wou het graag met jullie delen. 
Dan heb ik ook nog voor jullie mijn favoriete Catrice lakjes bij elkaar gezet:


Dit zijn dus mijn lievelings nagellakjes. De middelste twee draag ik op dit moment niet vaak omdat ik ze meer winterlakjes vind. De buitenste twee draag ik wel erg vaak, leuke pastel kleuren voor in de zomer.

Heb jij veel Catrice nagellak? Wat is je favoriete?
xxxx.