Pagina's

zaterdag 2 april 2011

Mijn cd's

Ik ben echt gek op muziek, ik heb alleen niet heel erg veel cd's omdat ik vooral muziek luister op de computer. De cd's die ik heb zijn nog best wel nieuw, dus leek het me leuk om daar een stukje over te schrijven.
Bruno Mars, wie kent hem niet? Ik heb deze CD ongeveer een maand geleden besteld op bol.com. Ik ben er echt heel erg blij mee. De meeste liedjes op deze CD kende ik al, maar er zijn ook een paar die ik nog helemaal niet kende. Mijn favourite liedjes van de CD zijn:  runaway baby, lazy song en liquor store blues.
De liedjes count on me, grenade en just the way you are kende ik al en heb ik zoooo vaak geluisterd dat ik ze nu weer wat minder leuk vind. Het album heet trouwens: doo-wops & hooligans.Wat heeft ze toch een prachtige stem! Het is echt een super leuke CD. Mijn favourite nummers zijn: rolling in the deep, take it all, i'll be waiting en someone like you.


Taio Cruz, Rokstarr. Ik vind het een leuk album maar het is niet zo dat ik elke dag deze CD op heb omdat ik hem zo mooi vind. Ik heb deze nu sinds mijn verjaardag, september. De leukste liedjes vind ik: dynamite, take me back en i can be.


Het album van Trey Songz heet: passion, pain & pleasure. Om eerlijk te zijn had ik meer verwacht van dit alubm. Ik ben heel erg fan van trey songz namelijk en vind zijn liedjes meestal erg leuk. Ik vond de liedjes op dit album wel een beetje tegen vallen. Er zitten wel liedjes bij die ik wel leuk vind, maar dan zijn de liedjes die ik al kende voordat ik deze CD kocht. Ik draai deze CD dus ook niet heel vaak omdat ik de meerderheid van de liedjes gewoon niet zo leuk vind. De liedjes die ik wel leuk vind zijn: love faces, bottoms up (ft nicki minaj) en can't be friends.


And last but not least, The E.N.D van de Black Eyed Peas. Ik heb deze cd gekregen op mijn verjaardag, twee jaar geleden. Ik luister deze CD nog best wel vaak, ik ken dan inmiddels ook wel alle liedjes uit mijn hoofd. Op deze CD staan veel bekende liedjes, mijn lievelings liedjes zijn: Imma be, Ring-a-ling, Electric city, Showdown en New generation.

Wat is jou lievelings CD? Of heb je geen CD's?

liefs, Roos.

1 opmerking: