Pagina's

dinsdag 19 april 2011

Nagellak review: Am I blue or green?

Zoals veel van jullie wel zullen weten is de collectie van Catrice vernieuwd. Ongeveer twee weken geleden ben ik gaan kijken, en heb natuurlijk ook wat gekocht (dit kon je eerder al lezen in een van mijn shoplogs). Alle kleuren die ik van plan was om te kopen waren uitverkocht, en ik vond deze ook wel heel erg mooi dus heb ik hem gekocht. Nu een review over deze nagellak!
Ik heb al op verschillende sites reviews gelezen over dit lakje. Ik las vooral negatieve dingen als: Hij dekt zo slecht en is streperig. Ik weet niet of die mensen dan wel hebben gelezen dat er op het potje staat: 2x coats auftragen (twee laagjes aanbrengen, denk ik).
Toen ik het eerste laagje erop deed dacht ik inderdaad van: Deze dekt niet heel goed. Maar bij het tweede laagje zag je er bijna niets meer doorheen. Hij was wel een beetje streperig, daar ben ik het wel mee eens, maar ook dat ging bij het tweede of derde laagje zo goed als weg.
Ik heb in totaal drie laagjes aangebracht.


Een groot pluspunt vind ik dat het lakje erg snel droogt, voor mijn gevoel. Ik zit er namelijk altijd mee dat ik niet stil kan zitten met mijn handen en dat mijn nagellak dan verpest wordt. Gelukkig droogde deze nagellak dus erg snel en had ik er ook geen last van dat er putjes en dergelijke inkwamen.
Verder vind ik het ook een erg mooie kleur, het is een heel licht blauw kleurtje, echt prachtig!
Dus als je binnenkort in de kruidvat bent en je bent op zoek naar een mooie, goede nagellak dan vind ik dit zeker een aanrader!

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te lezen!
xxxx 

4 opmerkingen:

  1. Inderdaad mooie kleur. Op de eerste foto lijkt de lagellak mint-groen, maar dat ligt vast aan de kwaliteit van de camera of van de foto ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. @ Jolet, het lakje lijkt aan de buitenkant ook bestwel een beetje mint, maar op de foto lijkt het inderdaad erger :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Dit is zo'n heerlijk fris kleurtje, ik vind m erg leuk!

    BeantwoordenVerwijderen